French toast cu fructe proaspete
Aperitive / 05.11.2012

Ingrediente

2 felii de franzelă foarte pufoasă
50 g de banană
30 g de kiwi
2 căpşuni
1 ou
100 ml de lapte
10 g de zahăr
5 g de unt
praf de scorţişoară

Mod de preparare

Se amestecă oul cu zahărul şi praful de scorţişoară, după care toate acestea se bat cu telul.

Se înmoaie feliile de pâine în amestecul obţinut, iar apoi se coc într-o tigaie în care a fost încins puţin unt. Pâinea trebuie ţinută câte două minute pe fiecare parte, cu un capac pus pe tigaie.

O felie de pâine se pune pe farfurie şi se acoperă cu jumătate din fructele folosite, după ce acestea au fost tăia în bucăţele. Deasupra se pune cea de-a doua felie de pâine, care se acoperă cu restul de fructe.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro