Ciuperci umplute
Aperitive / 21.06.2013

Ingrediente

Ciuperci albe proaspete 1 kg Ceapa alba 2 buc Ardei gras 1 buc Gogosar proaspat 1 buc Optional Branza vegetala Tofu 100 g daca aveti posibilitate, folositi tofu afumat Ulei de floarea soarelui 4 linguri Amestec verdeata(ceapa,marar, patrunjel) 1 buc adica o legatura

Mod de preparare

1 Spalati si curatati ciupercile - le scoateti coditele si le puneti separat. Ciupercile se aranjeaza intr-o tava de cuptor unsa cu putin ulei. 2 Ceapa, ardeiul si gogosarul se curata si se spala. Se taie toate legumele cubulete marunte si se pun intr-o tigaie cu un pahar de apa si 2 linguri de ulei. Puneti pe foc, acoperiti cu capac si amestecati periodic pana legumele se inmoaie foarte bine. 3 Coditele de la ciuperci se taie marunt si se adauga peste legumele inmuiate bine, amestecati si mai lasati 5 min pe foc mediu. 4 Tofu se taie cubulete mici si se adauga la legume. 5 Verdeata se taie marunt si se adauga la compozitia de legume si tofu. Puneti sare dupa gust, amestecati bine si stingeti focul. 6 Cu o lingurita umpleti ciupercile, le puneti la cuptor 40-50 de min. 7 Dupa ce le scoateti, cel mai bine sa le serviti calde, desi si reci au fost destul de bune. Se pot servi ca fel principal de mancare si ca garnitura de legume. Pofta Buna!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro