Orez cu ciuperci si ardei
Mancaruri / 21.06.2013

Ingrediente

1 cana de orez 300 gr ciuperci proaspete 1 ardei gras rosu praf de curcuma sau sofran sos de soia un praf de sare ardei iute pisat ulei de masline ardei iute patrunjel verde pentru decor

Mod de preparare

Orezul se fierbe apoi se scurge bine de apa Intr-o tigaie adanca se pune putin ulei de masline si cand este incins se pun ciupercutele taiate felii sau daca sunt mici jumatati Se adauga ardeiul rosu taiat fasii subtiri si ardeiul iute pisat sau taiat fff marunt Se lasa doar cateva minute amestecand incontinuu Se adauga orezul scurs bine, se condimenteaza cu sare si piper Se adauga usturoiul zdrobit si sosul de soia, si la sfarsit "praful galben" Se amesteca usor avand grija sa nu se sfarame orezul apoi se inchide focul, si deasupra se presara patrunjel verde

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro