Ingrediente
1/4 cana ulei de masline - 1 ceapa mare, taiata cubulete - 1 vanata mare, curatata si taiata cubulete - 10 morcovi mici (morcovi baby) - 1 ardei gras rosu, cu cotorul scos si taiat cubulete - 1 ardei gras verde, cu cotorul scos si taiat cubulete - 2 catei de usturoi, zdrobiti - 2 conserve de rosii, cu sosul scurs si pus deoparte (o cana) - 1 frunza dafin - 1/2 lingurita cimbru - 1/4 lingurita rozmarin - 1/2 lingurita sare - 1/2 lingurita paprika
Mod de preparare
Se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se caleste ceapa timp de 2 minute. Se adauga vanata si morcovii si se calesc 5 minute, amestecand des. Se adauga restul ingredientelor si se gateste la foc mediu-mic, cu capacul pus, timp de 5 minute, amestecand des. Legumele trebuie sa se inmoaie dar sa nu devina prea moi. Pofta buna!