Chifteluţe de post cu năut şi pătrunjel proaspăt
Aperitive / 28.11.2016

Ingrediente

1 cană cu năut boabe, înmuiate în apă peste noapte
1 legătură de pătrunjel proaspăt
5 căţei de usturoi
1 ceapă mică tocată mărunt
1 lingură de făină/tărăţe de psyllium/făină de năut
sare
piper
1/4 linguriţă cu seminţe de chimen măcinate
1/4 linguriţă cu seminţe de coriandru mărunţite
1/2 linguriţă cu boia
puţin ulei de măsline (opţional)

Mod de preparare

Năutul înmuiat se scurge de apă şi se mixează în robotul de bucătărie împreună cu celelalte ingrediente.
Se modelează chifteluţele şi se prăjesc în mult ulei până când se rumenesc.
Se scot pe o farfurie tapetată cu prosop de bucătărie din hârtie pentru a absorbi din ulei.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro