Banane coapte
Mod de preparare
Un desert surprinzator! Daca nu ma crezi, incearca si spune-mi ce parere ai!Ingrediente:
-doua banane pentru fiecare portie,
-200 de grame de smantana,
-trei linguri de zahar brun,
-coaja si sucul de la o lamaie.
Preparare.
- 1. Pune bananele pe gratar, intregi, cu tot cu coaja. Trebuie sa stea circa 5 minute pe fiecare parte, la jar potrivit.
- 2. Bate cu mixerul smantana cu zaharul, adauga doua linguri cu suc de lamaie si coaja acesteia din urma.
- 3.Crapa cu varful unui cutit banana coapta pe interorul curburii mici, si desfa banana ca o barcuta. Miezul este puternic aromat si copt. Adauga crema de smantana. Se mananca direct din coaja.
Sfat Eva:
- Daca vrei, poti pune cateva picaturi de lamaie direct pe banana coapta.
- Ia in calcul faptul ca doua banane de caciula sunt insuficiente!
nu am mancat niciodata asa ceva ....probabil o sa incerc macar sa vad cum e la gust ...:D