Supa "Minestrone"
Supe si ciorbe / 24.09.2004

Mod de preparare

E prea cald afara si inca nu te obisnuiesti cu mancarea gatita, servita calda... Parca tot o salata e mai buna, mai hranitoare decat o ciorba sau o tocanita. Alternativa noastra de astazi nu este insa o salata, ci o supa "Minestrone", pe baza de legume, aromata, savuroasa si... usoara!

Ingrediente:

6-8 dl apa sau lapte
1 ceapa tocata
1 catel de usturoi pisat
4 lg. boabe de soia incoltite
1 rosie taiata in cubulete
50 g telina rasa fin
30 g usturoi taiat marunt
1 frunza de varza tocata
1 lingura drojdie uscata
sare de mare
plante aromatice (busuioc de padure, busuioc, baraboi, arpagic, salvie)
un ou (optional)

Mod de preparare:

Se amesteca totul si se face un piure din jumatate din ingrediente. Compozitia astfel obtinuta se amesteca cu cealalta jumatate din ingrediente, se gusta si, dupa preferinta, se incalzeste, avand grija ca temperatura sa nu depaseasca 40
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro