Supă de salată
Mod de preparare
Supa de salată este un preparat ideal pentru zilele friguroase de iarna. Gustul său delicios te va cuceri cu siguranţă. Dacă urmezi o cură de slăbire, "taie" kaizerul din lista de ingredinte, pentru a elimina grăsimile în plusIngrediente:
- 3 litri de apă,
- 4 salate,
- 1 ceapă,
- 1 căpăţână de usturoi,
- 1 lingură cu ulei,
- 50 grame de kaizer,
- 2 ouă,
- sare.
Preparare:
Se pune apa la fiert şi când dă în clocot, se adaugă ceapa şi doi căţei de usturoi, toate tocate mărunt, şi salata, tocată ceva mai mare.
Separat se prăjesc în puţin ulei bucăţile de kaizer tăiate cuburi şi câţiva căţei de usturoi tocaţi. Când încep să se rumenească, se pun în supă. În tigaia în care s-a prăjit kaizerul, se face o omletă obişnuită din două ouă, se taie în cuburi şi se pune în supă înainte de a fi servită.