Salată de rucola
Mod de preparare
Este incredibil de gustoasă şi sănătoasă! Şi foarte uşor de realizat!Ingrediente:
1 pungă cu frunze de rucola (o găseşti la supermarket)
câteva roşii cherry
3 fire de ceapă verde
10 măsline
200 g de brânză feta (sau orice alt fel de brânză, după preferinţe)
2 linguri de ulei de măsline
1 linguriţă cu seminţe măcinate de in
1 lingură de oţet balsamic
sare
piper
verdeţuri, după preferinţe
muştar sau maioneză, dacă doreşti
Mod de preparare
Într-un vas transparent şi adânc, pui brânza tăiată în cuburi, adaugi seminţele de in, verdeţurile, tai roşiile şi rupi firele de ceapă, adaugi uleiul, oţetul şi apoi rucola. Şi e gata!
Poftă bună!
Nu este exclusa utilizarea otetului, daca vorbim de otet balsamic. Eu prefer condimento balsamico de la Monini. Dar nu inteleg care ar fi rostul mustarului in asa o salata, cu siguranta ii strica gustul fresh, chiar de am folosi cel mai bun si fin mustar. Cat despre maioneza, cu salata de verdeata....niciodata. Merge in loc de feta cu mozzarela sau branza telemea desarata in prealabil.
Din cate am citit, utilizarea otetului la salata de rucola este EXCLUSA. Se recomanda doar zeama de lamaie