Supă de ceapă verde
Supe si ciorbe / 30.06.2012

Ingrediente

12 cepe verzi
3 cartofi de mărime medie, tăiaţi bucăţi
4 ceşti cu supă de pui
3/4 ceaşcă cu lapte evaporat
1 lingură cu unt
1/2 linguriţă cu sare
1/4 linguriţă cu piper alb

 

Mod de preparare

Pune ceapa, cartofii şi supa într-un vas la fiert. Lasă aproximativ 15 minute după ce a început să fiarbă, la foc mediu.
Strecoara supă şi pune legumele şi laptele evaporat în blender şi lasă-le până obţii o cremă.
Toarnă crema peste supă şi adaugă untul, sarea şi piperul.
Dă focul la minim şi lasă la încălzit.
Se poate servi fie fierbinte, fie rece.
Ornează cu felii de ceapă verde.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro