Pepene galben cu îngheţată
Desert / 03.07.2012

Ingrediente

1 pepene galben
75 grame căpşuni
300 grame îngheţată
100 grame zahăr
3-4 linguri de lichior
2-3 linguri de frişcă

Mod de preparare

Se taie pepenele galben în două bucăţi aproximativ egale şi se curăţă de seminţe, lăsând un gol în mijlocul fructului. Se taie un căpăcel din fundul pepenelui, pentru a se fixa pe farfurie.

În golul format se pune îngheţata, iar apoi se introduce timp de 15 de minute la congelator. În acest timp, căpşunile se lasă la frigider, într-un bol, fiind stropite cu zahăr şi lichior.

Înainte de servire, pepenele şi îngheţata se ornează cu frişcă şi căpşuni.

  • evamonica, joi, 12.07.2012 17:42
    Excelent

    Usor de facut si foarte bun ptr zilele caniculare.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro