Supă de broccoli cu usturoi şi cartofi
Supe si ciorbe / 16.06.2012

Ingrediente

1 lingură cu ulei de măsline
1 ceapă mare, tocată
3 căţei de usturoi, tocaţi
300 grame de broccoli
1 cartof, curăţat şi tocat
4 ceşti cu supă de pui
1/4 linguriţă cu nucşoară
Sare şi piper după gust

Mod de preparare

Într-o tigaie, încălzeşte uleiul de măsline şi căleşte usturoiul şi ceapa. Adaugă supa, cartoful, broccoli şi lasă-l la fiert. Dă apoi focul mic şi mai lasă la foc aproximativ 15 minte, până legumele devin moi.
Pune amestecul obţinut în blender până obţii o supă. Toarnă supa iar în tigaie şi încălzeşte-o. Adaugă după gust sare, piper şi nucşoară.

  • dr. Menci, luni, 18.06.2012 03:08
    Reinvata sa gatesti

    Dr. Menci relanseaza, intr-un format mai mic, usor de manuit, cartea “Reinvata sa gatesti. Carte de bucate sanatoase” este disponibila timp de o luna, in perioada 1 iunie – 1 iulie 2012, la toate chioscurile de presa, impreuna cu suplimentul Libertatea pentru femei - Retete, la un pret de 11,99 lei. Va asteptam sa gatim impreuna preparate gustoase si sanatoase!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro