Supa crema cu marar, castraveti si somon
Supe si ciorbe / 21.03.2013

Ingrediente

un castravete Fabio sau 4 mai mici, 1 cartof mare, 2 cepe, 50g unt, 1 l supa de legume, 1 legatura de marar, 250ml smantana, 50g somon afumat marinat Ocean Fish, sare si piper.

Mod de preparare

1. Cureti ceapa, o toci marunt si o calesti pana se inmoaie intr-o cratita cu untul topit. Adaugi castravetii taiati bucati, cartoful cubulete, supa de legume, asezonezi cu sare si piper dupa gust si fierbi pana cand se inmoaie legumele. 2. Scurgi zeama daca este prea multa, adaugi mararul, pui totul in blender sau pasezi cu mixerul vertical pana devine o crema. Torni amestecul din nou in cratita, pui doua linguri de smantana, subtiezi cu zeama pana la consistenta dorita si mai dai un clocot. 3. Servesti supa calda, garnisita cu smantana amestecata cu marar, somonul afumat marinat taiat felii subtiri si o crenguta de marar. Eu am spart si niste piper roz ;-)

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro