Gazpacho, supă rece spaniolă
Supe si ciorbe / 30.07.2017

Ingrediente

1 kg de roșii, tăiate în bucăți mari
1 ardei roșu, tăiat în felii
1 castravete lung, curățat de coajă și tăiat cuburi
1 ceapă roșie tocată, împărțită pe jumătăți
4 linguri cu busuioc prospăt, tocat, împărțit în două
2 căni cu roșii cherry tocate mărunt
2 linguri cu ulei de măsline extravirgin
sare și piper după gust

Mod de preparare

Pune în blender roșiile, ardeiul, castravetele, usturoiul, jumătate din cantitatea de ceapă roșie tocată și jumătate din cantitatea de busuioc.
Amestecă cu blenderul până când compoziția devine cremoasă.
Asezonează cu sare și piper după gust.
Pune supa în boluri pentru servit și adaugă în fiecare bol ceapă, busuioc, roșii cherry tocate și câteva picături de ulei de măsline. 
Servește imediat.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro