Ciorba de pui a la grec
Supe si ciorbe / 07.03.2013

Ingrediente

un pui, 1 morcov mare, o ceapa mare, un pastarnac, telina, 2 galbenusuri, 1/2 lamaie, sare, piper, foi de dafin, patrunjel.

Mod de preparare

Am fiert carnea de pui in apa cu sare si dupa ce a facut spuma si am curatat-o, am adaugat si legumele tocate marunt, foile de dafin si piper. Inainte de final, am batut 2 galbenusuri si le-am amestecat cu zeama de la o jumatate de lamaie. Am turnat compozitia in ciorbita si am amestecat energic. Am adaugat frunzulite de patrunjel in ciorba, direct in farfurie.

  • glognar, vineri, 03.07.2015 17:45
    ciorba a la grec

    M-am saturat de retete inventate de coafeze si soferi de taxi,pai,in ciorba a la grec,se pune orez,se acreste cu zeama de lamaie iar ca verdeata se foloseste mararul...halal retete....

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro