Ciorba de oase de porc cu tarhon
Supe si ciorbe / 20.02.2004

Mod de preparare

Este o reteta recomandata ca dieta pentru cei cu tendinte de ingrasare. Ingredientele sunt pentru 2 portii si o portie cuprinde 118 calorii.

Ingrediente: 200 g. oase de porc, 100 g. morcovi, 40 g. ceapa, 60 g. albitura, 60 g. telina, 30 g. orez, 10 ml. otet, sare, tarhon.

Mod de prepare: Se spala oasele, se sparg si se pun la fiert in apa cu sare. Se spumeaza, apoi se adauga legumele, curatate, spalate si taiate fideluta sau cuburi. Se fierbe totul la foc mic. Se adauga orezul, fiert separat. Cand a fiert bine, se adauga otetul si tarhonul, taiat mai mare si oparit. Se mai dau 2-3 clocote.

Subiecte discutate pe forum, despre gastronomie
  • Pescarul, miercuri, 21.10.2009 13:33
    corect

    asa este....otetul merge la ciorba de peste!!!

  • doina, luni, 12.10.2009 12:59
    ciorba

    ciorba de porc este mai buna cu bors de tarate,otetul merge mai bine la ciorba de peste

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro