Ciorba de carne (vaca sau pui)
Supe si ciorbe / 17.12.2009

Mod de preparare

Desi se prepara la fel, gustul este diferit, in functie de ce fel de carne folosesti. Ingredientele sunt pentru sase portii.

Ingrediente
: sase-opt aripioare de pui si doua bucati de spate de pui sau piept de vaca, cu oase sau fara, trei cepe, doi morcovi, o telina potrivita, un pastarnac, doi ardei grasi, un cartof, verdeata, un ou, eventual bors proaspat.
Preparare:
-        Taie carnea in bucati, pune-o la fiert si aduna spuma. De obicei, carnea de pui fierbe in 30, iar cea de vaca in 60 de minute.
-        Cand carnea este fiarta mai bine de jumatate, adauga ceapa, morcovul si telina, toate taiate marunt. Adauga cartoful taiat bucati, pastarnacul si ardeiul gras, taiate fin. Potriveste de sare si adauga cateva seminte de marar.
-        Cand au fiert legumele adauga bors (0,5-1litru), dupa gust, si lasa borsul sa dea un clocot.
-        La final, adauga oul batut ca pentru omleta si o mana de verdeata proaspata.
-        Serveste ciorba fierbinte cu o lingura de smantana si paine proaspata. Poti adauga ceapa verde sau un ardei iute si sigur nu mai ai nevoie de felul doi!
  • anuka, marţi, 06.09.2011 20:40
    ciorba:X:x

    da foarte buna ciorba am fakut-o impreuna cu mama meah si a iesit ff buna si am sa mai fac si sper sa o fac singura=)):x:X eu si mama am fakut mai multa si crede-ma ca iin 2 zile nu a mai fost in oala nmk deci a fost buna:D:D

  • Tibi, marţi, 01.02.2011 20:22
    ciorba :d

    buna seara !!! Sunt un tanar care nu a gatit niciodata, de astazi am hotarat sa invat acest lucru. Mi-a placut cum arata ciorba din poza si o sa ma pun si eu sa o fac, sper ca imi va iesi din prima :d

  • Tibi, marţi, 01.02.2011 19:22
    ciorba :d

    buna seara !!! Sunt un tanar care nu a gatit niciodata, de astazi am hotarat sa invat acest lucru. Mi-a placut cum arata ciorba din poza si o sa ma pun si eu sa o fac, sper ca imi va iesi din prima :d

  • madalina, miercuri, 17.11.2010 18:27
    ciorba

    cu ce as putea inlocui borsul ??si cum se face borsul?multumesc

  • oanaliana, joi, 23.09.2010 21:09
    ciorbe

    nu prea imi ies bune desi imi plac la culme

  • petrica, duminică, 09.05.2010 11:25
    ciorba de carne

    arata excelent in poza si sunt convins ca si gustul este pe masura, dar cum ai inrosit-o ca nu spui nimic despre pasta de tomate sau altceva ? multumesc !!!

  • LoredanaD, joi, 17.12.2009 20:03
    :)

    Îmi place foarte mult acest articol! Am să încerc să le gătesc pe toate, pe rând bineînţeles ;) !

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro