Ciorba de burta
Supe si ciorbe / 21.04.2013

Ingrediente

1,5 kg burta 1 os de vita 2 morcovi 500 gr smantana un praf de piper un praf de sare 5 oua 2 linguri de otet o capatana de usturoi

Mod de preparare

Fierbem burta impreuna cu osul de vita circa o ora si jumatate,spumam , adaugam morcovii taiati in patru pe lungime, strecuram zeama si taiem bucatile de burta fidelute. Continuam sa fierbem burta taiata fidelute in zeama strecurata . Intr-un bol separat adaugam galbenusurile de la oua amestecate cu 300 gr. smantana , otet si se bat energic pana se obtine o pasta.Mai lasam sa fiarba la foc mic, adaugam incet smantana, punem un praf de sare dupa gust si amestecam incet sa nu se branzeasca. Separat pentru servire pregatim un mujdei de usturoi, otet, ardei iute si smantana ramasa. Pofta buna !

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro