Salata de spanac cu suc de portocale si mac
Mod de preparare
Este momentul perfect in care poti prepara aceasta salata. Este delicioasa si foarte rafinata.Ingrediente: 700 de grame de spanac verde si tanar, o ceapa rosie, o mana buna de nuci, o lingura de seminte de mac, o lingurita de coaja rasa de portocala, 10 linguri de suc de portocala, 1 lingura de otet, piper, sare, ulei, o lingurita de zahar.
Preparare: spala spanacul si taie-l in fasii, ca pe salata, adauga ceapa taiata pestisori si frecata inainate cu un praf de sare ca sa se desfaca. Adauga in salata nucile pisate in bucati mari, coaja de portocala, semintele de mac.
Prepara un sos din sucul de portocala, otet, trei linguri de ulei, sare, piper si lingurtita de zahar. Amesteca bine si toarna sosul peste salata. Da la rece o ora si serveste salata cu paine prajita.
Sfat Eva: inceaca si colectia de salate cu spanac de aici.