Ingrediente
* 500 g fasole verde; * 200 g mozzarella(sau telemea de vaca); * 6 file de ansoa; * 5 linguri de ulei de masline; * 3 linguri de otet balsamic; * sare din rasnita Kotanyi; * piper negru, proaspat macinat din rasnita Kotanyi.
Mod de preparare
1. Fasolea verde se curata, se spala si se fierbe intr-o cratita cu apa clocotita, unde s-a adaugat, in prealabil, o lingurita de sare din rasnita Kotanyi. Se lasa la fiert circa 10 minute. 2. Fasolea se scurge apoi si se lasa la racit. 3. Mozzarella n-am avut, am pus telemea de vaca f.f.f.buna care se taie cubulete, iar fileurile de ansoa se lasa la scurs. Sosul: Se amesteca otetul cu doua varfuri de cutit de sare, doua de piper proaspat macinat din rasnita Kotanyi, ansoa si uleiul de masline. Intr-o salatiera, se amesteca fasolea verde cu telemeaua, amestec peste care se toarna sosul. Eu le-am aranjat frumos pe farfurie, intai pastaile de fasole, pe alocuri cate un fileu de ansoa si de jur imprejur cubuletele de branza ;-)