Tocăniţă de post, un gust minunat
Ingrediente
2 ardei graşi de culori diferite
3 cartofi
1 cutie roşii conservate
1 cutie mică de fasole boabe
2 cepe
1 mână de boabe de porumb fiert
1 legătură de pătrunjel
sare, piper, ulei
Mod de preparare
Ceapa tăiată mărunt şi ardei tăiaţi cubuleţe se călesc cu ulei. În paralel, cartofii se curăţă, se taie cuburi şi se adaugă la legumele călite, acoperindu-se apoi totul cu apă. Toate legumele se lasă la fiert, după care se pun fasolea şi porumbul fierte. Legumele se lasă pe foc până se amestecă aromele, se condimentează cu sare şi piper. La final, după ce s-a stins focul, peste tocăniţa aburindă pusă în farfurie se presară părtrunjel tocat mărunt.
cred ca daca ar fi si putin oregano peste ele ar fi si mai bune