Serbet de ananas
Retete vegetariene / 09.12.2008

Mod de preparare

 Un desert racoros, aromat; iti va lua doar 5 minute sa-l prepari!

Ingrediente si cantitati:

700 grame de ananas
50 grame de suc de lamaie
1 lingura cu miere
un praf de scortisoara

Mod de preparare:

Pune intr-un blender bucatile de ananas, sucul de lamaie si mierea. Amesteca pana obtii o pasta si depoziteaz-o in frigider sau congelator, cum preferi, timp de 1 ora. Se serveste cu un praf de scortisoara deasupra.

  • inna, vineri, 01.07.2011 23:17
    corect

    Aceasta reteta se numeste SORBET, nu SERBET. Este o mica,mare diferenta!!!!!!

  • bryanna62000, sâmbătă, 21.03.2009 23:54
    serbet

    bia,thea poate nu ati cautat unde trebuia,eu am cumparat serbet din alimentara,inca exista...si da,e foarte bun.

  • bia, vineri, 30.01.2009 12:26
    serbet

    titlul cat si fotografiile nu au nici o legatura cu continutul retetei.Normal,serbetul are cu totul alta reteta,complicata,care dureaza si mult timp.Aici este de fapt PASTA RACORITOARE DE ANANAS.Se mai gaseste serbet la supermarketuri,sau la maicute.

  • Thea, marţi, 06.01.2009 15:47
    Serbet

    Nu inteleg.Serbetul era o "pasta" de luat cu lingurita si servit in pahar cu apa.Nu se mai gaseste acum in magazine.Mie imi place foarte mult si doream sa-l fac .Dar cum se face?Reteta dvs.nu-i serbet.Poate este bun dar eu vreau serbet "ca pe vremea bunicii"Se poate gasi o reteta?

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro