Serbet de ananas
Mod de preparare
Un desert racoros, aromat; iti va lua doar 5 minute sa-l prepari!
Ingrediente si cantitati:
700 grame de ananas
50 grame de suc de lamaie
1 lingura cu miere
un praf de scortisoara
Mod de preparare:
Pune intr-un blender bucatile de ananas, sucul de lamaie si mierea. Amesteca pana obtii o pasta si depoziteaz-o in frigider sau congelator, cum preferi, timp de 1 ora. Se serveste cu un praf de scortisoara deasupra.
Aceasta reteta se numeste SORBET, nu SERBET. Este o mica,mare diferenta!!!!!!
bia,thea poate nu ati cautat unde trebuia,eu am cumparat serbet din alimentara,inca exista...si da,e foarte bun.
titlul cat si fotografiile nu au nici o legatura cu continutul retetei.Normal,serbetul are cu totul alta reteta,complicata,care dureaza si mult timp.Aici este de fapt PASTA RACORITOARE DE ANANAS.Se mai gaseste serbet la supermarketuri,sau la maicute.
Nu inteleg.Serbetul era o "pasta" de luat cu lingurita si servit in pahar cu apa.Nu se mai gaseste acum in magazine.Mie imi place foarte mult si doream sa-l fac .Dar cum se face?Reteta dvs.nu-i serbet.Poate este bun dar eu vreau serbet "ca pe vremea bunicii"Se poate gasi o reteta?