Negresa cu nuci
Retete vegetariene / 03.12.2008

Mod de preparare

Nu poti renunta la dulciuri in perioada postului? Nici nu trebuie! Iata cum prepari o negresa "ca la carte":

Ingrediente si cantitati:

1 ceasca cu zahar brun
1 ceasca cu faina
1 lingura cu nuci macinate
1/4 ceasca cu ulei vegetal
1/3 ceasca cu apa
1/3 ceasca cu pudra de cacao
1/2 lingurita cu praf de copt
1/4 lingurita cu sare

Mod de preparare:

1. Amesteca zaharul, faina, nucile, pudra de cacao si praful de copt. Adauga apoi si sarea.
2. In acelasi vas, adauga treptat uleiul si apa, amestecand pana obtii o compozitie omogena.
3. Pune compozitia in cuptor pret de 20-25 de minute. Se serveste calda, dar este buna si rece.

  • maria, duminică, 18.11.2012 19:03
    negresa

    este foarte buna , am facut pentru familie de multe ori, acuma in post este bine venita. Nu este complicat de facut , este chiar f f simplu.

  • Laura, sâmbătă, 21.01.2012 12:57
    am sa o inercc si eu

    am sa o incerc si eu ,daca imi iese ,va spun :)

  • Evelyne, vineri, 13.01.2012 18:07
    ha?

    Ouale unde sunt? n-am mai pomenit asa ceva...

  • Felicia, luni, 31.10.2011 20:11
    O reteta superba LOL

    mia iesit si a iesit ff buna numai ca mai trb faina pentru ca compozitia iese prea apoasa dar a fost foarte buna si am facuto eo care am 11 ani iar toata lumea ma laudat ms moolt pppaaaa pwp:)))

  • diana, miercuri, 23.12.2009 12:58
    reteta

    nu imi iese!!!:(((((((9

  • ligia, joi, 19.03.2009 11:55
    Despre reteta de negresa cu nuci

    Nu cred ca este corecta . Mai revizuiti-o sau incercati sau preparati. daca va iese ceva din 1 cana faina , 1 cana zahar si doar 1/3 cana apa si 1/4 cana ulei sa-mi spuneti. Reusiti sa le amestecati in intregime? Doar atat. Supa de orez cu ciuperci a fost in schimb o grozavie. Mai dati astfel de retete. O zi buna.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro