Burrito vegetarian cu fasole, salsa şi guacamole
Retete vegetariene / 04.05.2015

Ingrediente

Pentru salata de fasole boabe
- 1 conservă de fasole roşie
- 1/4 ceapă roşie, feliată
- puţin ulei de măsline
- piper negru
- puţină sare de mare.

Se amestecă toate ingredientele într-un castron.

Pentru salsa
- 1 roşie mare, tăiată cubuleţe
- 1/4 ceapă roşie, tăiată cubuleţe
- pătrunjel proaspăt, mărunţit
- 1 lingură cu sos iute (sau în funcţie de cât de picant îţi place)
- puţin ulei de măsline
- sare de mare
- zeamă de lămâie.

Se amestecă toate ingredientele într-un castron.

Pentru guacamole
- 1 avocado, pisat cu furculiţa
- 5-6 frunze proaspete de busuioc
- seminţe de coriandru prăjite
- zeamă de lămâie
- sare de mare
- rondele de ardei roşu iute.

Mod de preparare

Se amestecă toate ingredientele într-un castron.

Lipiile se pun puţin într-o tigaie ca să le încălzeşti şi să fie mai uşor de rulat.
Se pun câte două linguri de guacamole, se întinde pe jumătate de lipie, după care se adăugă salsa şi boabele de fasole. Se rulează bine şi se mănâncă cu multă poftă.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro