Tocăniță de pui cu ceapă și cartofi
Mancaruri / 19.12.2017

Ingrediente

- 1 kg cartofi
- 1/2 kg piept de pui
- 3 cepe mari
- 2 morcovi
- 3 linguri bulion
- sare
- piper
- pătrunjel

Mod de preparare

Se curăţă, se spală şi se taie cartofii cubuleţe medii. Se pun la fiert împreună cu pieptul de pui tăiat tot cuburi în apă cu puţină sare. Ceapa se toacă mărunt şi morcovul se rade, iar apoi se adaugă peste cartofi şi pui după ce au stat pe foc aproximativ 15 minute.

Când apa scade şi compoziţia se leagă, se adaugă bulionul, sare şi piper după gust. Se mai lasă în jur de 10 minute şi se ia de pe foc. Adăugăm pătrunjel tocat.

Tocăniţa se poate servi cu murături sau salată de varză!


 

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro