Sandviş cu salată de ton şi mere verzi
Mancaruri / 17.04.2012

Ingrediente

Ingrediente pentru o porţie:

baghetă – 1 buc
frunze de salată (lollo bianco, rosso) – 1 buc
roşie, tăiată felii subţiri – 2 felii
ceapa roşie, taiata felii subtiri – 2 felii
salată de ton cu mere verzi – 85 g

Ingrediente salată pentru 10 porţii:

ton în ulei, conserva – 450 g
maioneză light – 110 g
ţelină, tăiată cuburi  - 110 g
mere verzi Granny Smith, tăiate cuburi – 110 g
ceapă verde, tăiată rondele – 2 fire
busuioc proaspăt – tăiat chiffonade (rulate frunzele şi tăiate fin) – 14 g
sare şi piper, după gust

Mod de preparare

Mod de preparare salată:

Într-un  bol de mărime medie, amestecaţi ingredientele de mai sus. Se depozitează la frigider până la momentul servirii.

Mod de preparare sandviş:

Bagheta se taie pe lungime, se aşează pe felia  de bagheta salata, feliile de roşie, ceapa roşie, şi salata de ton cu mere verzi.
Se închide sandvişul cu a doua felie de bagheta şi se serveşte imediat sau se depozitează la frigider până la momentul servirii.

Reţetă recomandată de bucătarii Unilever Food Solutions.
 

  • Ruxandra, miercuri, 18.04.2012 11:24
    hmmm

    Cred ca este foarte bun!O sa incerc si eu cand ajung acasa:)

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro