Pizza traditionala
Mancaruri / 17.05.2013

Ingrediente

• 150 gr faina alba • 200 gr salam • 8 linguri suc de rosii • 2 oua • 200 gr cascaval • 4 lingura lapte dulce • 2 rosii • 5 gr drojdie • un varf de sare • un varf de zahar • un praf de oregano • un varf de piper macinat • o ceasca de apa calduta

Mod de preparare

Facem aluatul, adica peste faina adaugam drojdia dizolvata in apa calduta, sarea, zaharul ,doua oua, laptele dulce , framantam bine si lasam 25 de minute la dospit. Intindem foaia cu telul pana obtinem o foaie subtire.Adaugam ingredietele astfel, intai ungem cu sos de rosii ,adaugam bucatile de salam, rosiile taiate feliute,oregno, piperul si la urma cascavalul. Introducem la cuptorul incalzit pentru 25-30 de minute. Scoatem de la cuptor si servim calda dupa preferinta . Pofta buna !

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro