Ingrediente
• 5 lingura ulei • 1 buc. ceapa rosie • 300 gr spaghetti • 3000 ml apa • un praf de sare • un praf de piper macinat • 2 buc. cabanos • 8 lingura sos de rosii • doi catei de usturoi • un praf oregano
Mod de preparare
Pentru inceput se face sosul astfel :se curata o ceapa rosie, se spala ,se taie marunt si se adauga la calit intr-o tigaie cu ulei ,apoi se taie cabanosul feliute subtiri si se adauga peste ceapa calita, dupa aceea se adauga cateii de usturoi dupa ce au fost curatati si taiati feliute, la final adaugam sosul de rosii, un praf de sare, un praf de piper, un praf de oregano , amestecam mai fierbem 5 minute la foc mic si sosul este gata. Se fierb spaghetele pentru 10 minute in 3 litri de apa cu un praf de sare.Cand s-au fiert , se scurg intr-o strecuratoare, apoi se pun in farfurii, se adauga sosul, se amesteca si se mai condimenteaza dupa gust. Se serveste calda.Pofta buna !