Tagliatelle cu broccoli, pui și sos pesto
Ingrediente
500 g tagliatelle
250 g broccoli
1 piept pui
2 linguri sos pesto
2 linguri ulei
50 g roşii uscate în ulei
100 g brânză feta
Mod de preparare
Pune pastele într-o oală cu multă apă și lasă-le să fiabă. După 5 minute, adaugă broccoli şi lasă-le încă 5 minute să fiarbă, apoi scurge bine ingredientele.
Taoe pieptul de pui cubulețe. Într-o tigaie toarnă două linguri de ulei, încinge-l şi apoi rumeneşte bine pieptul de pui. Când e aproape făcut, presară sare şi piper.
Taie mărunt roșiile uscate și adaugă-le după ce amesteci tagliatellele și broccoli cu pieptul de pui tăiat cubuleţe. La sfârşiz, torni sosul pesto (preparat sau cumpărat) şi amesteci cu brânza feta.