Ingrediente
Ingrediente: - 2 litri de apa - 2 si 1/2 cani malai (este inutil sa dau o cantitate exacta, fiecare pune cat doreste in functie de cat de groasa se vrea mamaliga) - 500g branza de burduf - 250g de smantana - sare dupa gust -1 legatura marar
Mod de preparare
Pentru mamaliguta: puneti la fiert 2 litri apa. Cand se apropie de punctul de fierbere, puneti un pic de sare si un praf de malai. Cand incepe apa sa clocoteasca, incepeti sa puneti din malai, in ploaie, amestecand continuu pana la consistenta dorita ( eu o fac ceva mai moale ). In boluri pregatite din timp , am pus un strat de mamaliguta , apoi branza de burduf si smantana , iar mamaliguta .....pana am epuizat toate branzica . Rastorn apoi pe farfurie si o acopar cu restul de smantana in care am tocat mararul . Este delicioasa !!! POFTA BUNA !!!