Ciuperci umplute cu bacon și cremă de brânză
Ingrediente
500 de grame de ciuperci, fără codițe
3 felii de bacon
220 grame cremă de brânză
4 linguri cu parmezan ras
3 picături de sos barbeque
sare și piper după gust
Mod de preparare
Încinge cuptorul la 175 de grade Celsius.
Pune feliile de bacon într-o tigaie adâncă și prăjește-le până când devin crocante și sunt bine rumenite, aproximativ 10 minute.
Scoate feliile de bacon pe un prosop de hârtie.
Într-un bol, sfărâmă baconul în bucățele mărunte după ce s-a scurs de grăsime.
Adaugă crema de brânză, 2 linguri cu parmezan ras, sosul barbeque, sare și piper după gust.
Amestecă bine, apoi umple ciupercile cu compoziția obținută.
Așază ciupercile pe o tavă întinsă și presară deasupra lor restul de 2 linguri de parmezan.
Pune ciupercile la cuptor și lasă-le până când se înmoaie iar umplutura se rumenește, aproximativ 30 de minute.