Horoscopul săptămânii 23-29 august. Leul transmite mesaje greșite sau confuze
Rac (22 iunie - 21 iulie)

Dragoste


Vei avea o săptămână bună, cu toate că ți-ai imaginat-o cu totul altfel. Comunicarea dintre tine și partener/ă se îmbunătățește.

Dacă ești singur/ă, libertatea va fi obiectivul tău și nu vei dori să o pierzi. Partiul pentru independență va dispărea în ziua în care apare persoana potrivită.

Astrele te încurajează să acorzi mai multă atenție familiei, în special celor mici. Vicea celor mai tineri sau mai puțin experimentați decât tine nu este de obicei auzită și ar putea avea ceva important de împărtășit.

Bani


Săptămâna aceasta te vei vedea nevoit/ă să-i ceri unui coleg ceea ce tu nu poți face de unul/una singur/ă. Dacă îți face această favoare, ține-o minte, astfel încât să îi poți face și tu o altă favoare atunci când va avea nevoie.

Pe parcursul acestor zile, vei cere mai multe favoruri, de data aceasta legate de bani și îndreptate prietenilor și familiei. E posibil să nu ai suficiente economii pentru a-ți renova locuința.

Nu te preface că primești totul pe gratis și că nu trebuie să mai returnezi nimic, deoarece persoanele respective se vor simți ofensate, indiferent cât de apropiate ți-ar fi.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro