Horoscopul săptămânii 23-29 august. Leul transmite mesaje greșite sau confuze
Berbec (21 martie - 20 aprilie)

 

Dragoste


Știi să fii tandru/ă și senzual/ă. Dacă ai putea, ai opri această săptămână în loc. Te bucuri de marile oportunități ale vieții și nu vrei să te menții doar pe linia de plutire.

Dacă ești singur/ă, vei putea zbura spre noi orizonturi. Poți înveseli chiar și cea mai incomodă situație. Cu toate acestea, nu iei viața în râs. De fapt, problemele amoroase sunt cu adevărat apăsătoare pentru tine. Animează-te și vei scrie o nouă poveste de dragoste.

Dacă ești căsătorit/ă, vei atenua situațiile dificile și nu vei mai ascunde sub preș problemele. Ai suficiente cuvinte calme în vacabular în loc să-ți ascunzi sentimentele sub cuvinte dure. Vei rezolva lucrurile numai dacă le vei spune pe nume. Vei comunica mai bine având discursuri scurte decât țipând.

Bani


Ai obiective clare, deși uneori pierzi urma și uiți unde să mergi. Lucrează la capitolul concentrare, fii mai grijuliu/ie la locul de muncă și ascultă sfaturile colegilor cu experiență.

Ca lider de echipă, lucrează la comunicarea cu colegii tăi sau subalternii tăi. Trebuie să fii mai convingător/oare. Lucrezi bine cu investitorii străini.  

Vei reuși să-ți menții banii în siguranță. Îți vine să cheluiești, dar vei număra până la zece înainte de a folosi cardul. Vei fi surprins/ă de abilitățile tale de autocontrol. 

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun în viață și trăsăturile care le conduc spre succes

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro