Horoscopul săptămânii 23-29 august. Leul transmite mesaje greșite sau confuze
Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste


Vei renunța la ideile tale rigide cu privire la dragoste și nu vei mai acorda atenție zvonurilor din jurul tău. Această nouă atitudine îți va aduce mai multe oportunități de a cunoaște pe cineva special.

Pe de altă parte, de asemenea, este foarte probabil să înceapă o bătălie interioară între libertatea ta în relație și disponibilitatea de a avea grijă de cei dragi. Vei face tot ce poți pentru a echilibra cele două tendințe.

Dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta vei avea noroc, deoarece astrele prevăd o nouă relație de dragoste. Nu doar astrele te vor sprijini, ci și tu vei avea un mare aport. Vei fi mai dispus/ă să te deschizi și să-ți arăți sentimentele.

Bani


La locul de muncă, punctul cheie va fi să îți evaluezi punctele forte și punctele slabe. Acest lucru te va ajuta să iei decizii mai bune pentru a-ți îmbunătăți atât performanța profesională, cât și situația financiară.

Pe de altă parte, spre mijlocul săptămânii, este posibil să fii foarte confuz/ă. Nu lăsa îndoielile și frica să te tragă în jos. Ignoră motivul care îți încetinește ritmul sau vei avea probleme.

La sfârșitul săptămânii, lucrurile se vor calma, deci nu vor mai exista schimbări majore în mediul de lucru. Te vei simți mult mai activ/ă și mai capabil/ă să rezolvi toate problemele și provocările care urmează.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro