Horoscopul săptămânii 23-29 august. Leul transmite mesaje greșite sau confuze
Taur (21 aprilie - 21 mai)

Dragoste


Ești foarte mândru/ă de cine ești și de ceea ce ai. Vei scăpa de jenă și îți vei găsi curajul de a-ți prezenta noul partener de viață copiilor sau familiei sau să discuți cu prietenii despre asta.

Îți vei ține sub control starea de spirit, deoarece vei realiza că ai mai multe motive să zâmbești decât să plângi. Mariajul tău traversează o perioadă bună și, prin conversații profunde, îți vei remedia problemele.

Dorința ta trupească va ieși la suprafață dacă ești singur/ă. Îți va face plăcere să te aranjezi în fața oglinzii, scoțând în evidență cea mai bună versiune a ta. Simți că inima ta este un adevărat vulcan. Puterea ta de seducție va fi la cote maxime, folosește-o cu grijă.

Bani


Vei fi mai competitiv/ă la locul de muncă în această săptămână. De assmenea, buna ta dispoziție va fi cel mai bun aliat al tău. Expui cu grație chiar și cele mai dificile situații, oferi argumente bune pentru a găsi soluții și ai idei grozave care te vor scoate în evidență.

În ceea ce privește banii, nu vei întâmpina probleme. Depistezi golurile prin care se scurg banii tăi și iei măsuri la timp.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro