Horoscopul săptămânii 23-29 august. Leul transmite mesaje greșite sau confuze
Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste


Săptămâna aceasta vine cu o energie bună pe plan sentimental. E posibil să fii protagonistul/a mai multor povește de dragoste și cuceriri. Multe dintre dorințele pe care le ai în dragoste se vor împlini.

De asemenea, vei vedea importanța cunoașterii zodiei viitorului tău partener înainte de a lua decizii importante. Compatibilitatea între semne va fi un factor crucial în aceste zile, idiferent dacă te afli într-o relație de lungă durată sau doar începi o nouă poveste de dragoste.

Nu în ultimul rând, nu uita să-i asculți pe cei dragi, prieteni și rude, atunci când au ceva de spus despre viața ta amoroasă. Îți pot oferi sfaturi utile pe care nu trebuie să le ignori.

Bani


Începi săptămâna cu toată energia de care ai nevoie pentru a avansa pe plan profesional și financiar. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu vei întâmpina și dificultăți.

Vei înceta să mai muncești degeaba sau fără să primești apreciere și vei vrea să ocupi o funcție mai importantă în cel mai scurt timp. Astrele te favorizează.

Lucrurile se vor relaxa mai mult spre sfârșitul săptămânii, îți vei face munca într-un mod eficient și calm.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro