Horoscopul lunii martie. Reputația Peștilor va suferi o schimbare
Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Luna martie va fi o perioadă minunată! Este momentul ideal pentru a fi mai romantic/ă cu persoana de lângă tine. Dacă ești necăsătorit/ă, dar vrei să te căsătorești, viitorul sună bine.

Dacă ești singur/ă, s-ar putea să întâlnești curând pe cineva cu care vei face clic și te vei simți complet/ă.

Dacă ești căsătorit/ă, programul acestei luni va fi destul de încărcat pentru tine. Vestea bună este că acest lucru nu va avea niciun efect negativ asupra relației cu soțul/soția. El/ea nu numai că te va accepta așa cum ești, ci te va și sprijini în acele activități care par să te copleșească.

Bani

Nu lăsa niciodată grija banilor să te împovărească. E bine să ai mereu un plan de rezervă. Luna martie este despre această lecție.

Situația ta financiară ar putea prezenta unele suișuri și coborâșuri, așa că planurile tale de investiții ar trebui amânate. Păstrează-ți banii în siguranță și așteaptă până când instinctul îți va spune să îți asumi un risc uriaș.

Costurile inutile ar trebui, de asemenea, să ia o pauză. Creează un plan de acțiune complet nou pentru a merge mai departe până când găsești o latură mai bună a situației. De fapt, abținerea de la a împrumuta bani ar fi cu adevărat benefică pentru tine.

Și ar fi normal să îți primești banii înapoi de la cineva pe care l-ai ajutat financiar.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro