Horoscopul lunii martie. Reputația Peștilor va suferi o schimbare
Pești (19 februarie - 20 martie)

Dragoste

În relația ta există prea multe suișuri și coborâșuri și se pare că nu se vor rezolva nici luna aceasta. Până când nu depui efortul necesar și nu lași exagerarea deoparte, situația va fi încordată. Vor exista dificultăți în a purta discuțiile potrivite,

Dacă ești singur/ă, luna aceasta va fi în favoarea ta. Te poți întâlni cu cine îți dorești, dar nu te grăbi să iei o decizie.

Dacă ești căsătorit/ă, vei fi ocupat/ă cu responsabilitățile familiale în cea mai mare parte a lunii. Dar, pe de altă parte, îți vei face timp și pentru soțul/soția tău/ta.

Dacă îți dorești să te căsătorești, sunt mari șanse să găsești persoana potrivită. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să nu sari etape, să iei lucrurile încet și să îți dai timp pentru a vedea dacă există compatibilitate între tine și acea persoană.

Bani

În ceea ce privește banii, vei avea noroc în luna martie. Ar putea exista o bogăție neașteptată în viața ta.

Există o mare probabilitate ca banii să vină la tine din familie și să-ți îmbunătățească reputația financiară printre oamenii din jurul tău.

În plus, astrele prezic că este un moment favorabil pentru investiții. De asemenea, realizarea unor obiective pe termen lung te va ajuta enorm.

Dacă ai împrumuturi sau datorii, luna aceasta te vei mai ușura. Până la sfârșit de martie te vei elibera de anumite probleme.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro