Horoscopul lunii martie. Reputația Peștilor va suferi o schimbare
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

În materie de dragoste, lucruri vor fi minunate pentru tine în luna martie. Te vei bucura de cel mai bun moment al vieții tale.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, atmosfera va fi iubitoare și plină de romantism. Te vei concentra pe lucrurile bune și vei uita de toate cele mai puțin bune. Dacă există unele probleme în cuplu, vă veți așeza la masă și veți discuta, deoarece acesta este cel mai bun moment de a găsi soluții.

Dacă ești singur/ă, vei găsi persoana potrivită alături de care să fii fericit/ă, doar că nu luna aceasta. Mai ai puțină răbdare!

Bani

Din punct de vedere financiar, luna aceasta trebuie să faci un pas înapoi și să efectuezi o investigație asupra modului în care cheltuiești. S-ar putea să descoperi că ai făcut totul greșit în tot acest timp.

Prin urmare, astrele prevestesc încă de la început că te vei confrunta cu probleme. S-ar putea să pierzi bani din cauza anumitor investiții, s-ar putea chiar să-ți pierzi averea din cauza influenței unor oameni.

Din fericire, lucrurile se vor schimba în bine spre final de martie, iar poziția ta financiară va fi mai bună datorită unui prieten apropiat sau al unei rude.

Cu toate acestea, nu uita că trebuie să rămâi strict în ceea ce privește bugetul tău.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro