Horoscopul lunii martie. Reputația Peștilor va suferi o schimbare
Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Conform previziunilor astrelor în ceea ce privește dragostea, sunt șanse mari ca lucrurile să nu meargă așa cum ți-ai planificat în luna martie.

Persoanele aflate într-o relație pe termen lung s-ar putea simți sufocate sau captive. Ar putea exista o separare între unii Berbeci și partenerii lor.

Pe de altă parte, cei singuri vor avea noroc. Vei găsi pe cineva potrivit pentru tine. Dar, dacă iei lucrurile prea în serios încă de la început, s-ar putea să pierzi șansa de a dezvolta o relație minunată și de durată.

Femeile și bărbații căsătoriți, ar putea intra într-un conflict din cauza problemelor din familia lor. Mai mult, există chiar risc de divorț. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să ai grijă în luarea acestei decizii și să lași orgoliul deoparte.

Pe la sfârșitul lunii, vor fi vești bune pentru cuplurile căsătorite. S-ar putea să apară ceva nou în viața lor care să le restabilizeze legătura și să fie din nou împreună.

Bani

Vei găsi câteva modalități noi de a câștiga bani în luna martie. Pentru mulți, ar fi vești bune din partea unui membru al familiei care va obține un loc de muncă extrem de bun. Acesta te poate ajuta să îți pui lucrurile la punct din punct de vedere financiar.

În plus, munca ta va fi mai apreciată și, astfel, recompensată.

Chiar dacă unele probleme mai vechi s-ar putea să nu fie rezolvate până la sfârșitul lunii, situația per ansamblu va fi bună.

Mai mult, investițiile pe termen lung vor fi o idee minunată. Prin urmare, ar trebui să plănuiești să intri în așa ceva în viitorul apropiat.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro