Horoscopul lunii martie. Reputația Peștilor va suferi o schimbare
Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Vor exista multe contradinții în cuplu. Luna trecută a fost mult mai productivă pentru tine.

Dacă formezi un cuplu de ceva vreme, fii pregătit/ă să apară unele lucruri neașteptate în relația ta. Pot exista certuri între tine și partener/ă. Unii dintre voi ar putea fi nevoiți să se despartă. În plus, certurile ar putea porni de la ceva banal și s-ar putea să fie total inutile, ceea ce vă va îndepărta. Cu toate acestea, pe măsură ce timpul trece, apele se vor calma.

Dacă ești singur/ă, poți întâmpina dificultăți în încercarea de a-ți găsi un partener. Ar fi mai bine să eviți să îți cauți un soț/o soție în această lună, deoarece nu este cel mai bun moment.

Dacă ești căsătorit/ă și au existat unele probleme de familie, acestea vor fi rezolvate, iar petrecerea timpului cu persoana iubită va face relația mai puternică.

Bani

Situația ta financiară se va îmbunătăți, deoarece toate provocările și dificultățile cu care te-ai confruntat până acum își vor găsi rezolvarea.

Vei câștiga din investiții, dar există un risc persistent datorită faptului că cineva îți monitorizează mereu profiturile și câștigurile.

Oamenii în care ai încredere orbește ar trebui evitați luna aceasta, deoarece ar putea ajunge să te rănească.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro