Horoscop: Cum stai cu sănătatea în 2013. Descoperă previziunile pentru zodia ta!
Leu (22 iulie - 22 august)

Anul 2013 te va găsi într-o formă bună care te va dota cu o vitalitate fără cusur. Însă, din pricina lui Uranus în aspect nearmonios, nativii Leu pot avea unele accese de nervozitate sau o slabă rezistenţă la stres. Nu deveni un bolnav închipuit şi nu inventa stări de anxietate şi insomnii inexistente, pentru că nimic nu justifică această stare de spirit!
În următoarele luni, vă puteţi bucura din plin de forma pe care o veţi avea, pentru că nicio planetă nu vă ameninţă sectorul de sănătate. Veţi fi un pachet de vitalitate. Se poate spune că nu veţi duce lipsa nici de energie, nici de dorinţa de a trăi şi de a vă bucura de viaţă. Cu toate acestea, Marte vă poate face nervos, iar celor sensibili le poate tulbura somnul. Dacă acest lucru se va întâmpla, înainte de culcare ar fi bine să faceţi o baie sau să beţi un ceai de plante. Vă ajută să va liniştiţi, fără să folosiţi pastile.
Partea a două a anului 2013 vine cu influențe astrale extrem de puternice, din punct de vedere al sănătăţii. Veţi învinge fără dificultate microbi şi viruşi de toate felurile şi veţi fi capabili să faceţi eforturi titanice. Bucuraţi-va de vitalitatea aparent inepuizabilă, pentru a finaliza toate sarcinile şi proiectele critice; nu o risipiţi făcând activităţi lipsite de importantă.
La final de an, deşi e iarnă, mecanismele de apărare ale corpului vostru lucrează foarte eficient şi veţi fi într-o formă excelentă. Astfel, veţi rezista foarte bine atacurilor microbiene şi virale. Cu toate acestea, fiţi atenţi la accidentele musculare (rupere de tendoane, cârcei etc.), mai ales dacă faceţi mişcare intensă. Pentru nativii predispuşi la tulburări digestive, un tratament intensiv va da rezultate excelente.

  • Pop Carmen, miercuri, 02.01.2013 12:23
    sanatate, echilibru psihic

    Draga Lavinia, Pentru problemele pe care spui ca le ai, ti-as recomanda ceva care l-a pus pe picioare si pe socrul meu, care sufera si el de diabet de ani de zile. Daca esti interesata, scrie-mi la fanladys@yahoo.com.

  • STEFAN-MIHAELA, miercuri, 02.01.2013 09:56
    ce spun astrele de zodia mea -balanta in 2013

    cum voi sta cu sanatatea anul acesta

  • Lavinia, duminică, 23.12.2012 00:39
    sanatate ,echilibru psihic, iubire ,intelepciune ,crdinta ,bani ...

    Am Diabet tip1 de aprox.2ani,ma tratez cu 4/Insuline pe zi .Sunt casatorita a-2 oara in strainatate ,unde am o ingrijire mai speciala fiind Diabetka.Am un sot tare intelegator,am 2 fete in Romania pe care le ajut mult si un baiat al sotului cu care lokuim.Uneori nu-mi gasesc linistea,ma tem de moarte,obosesc repede.imi revin a 2-a zi o iau de la capat,unoeri sunt destul de nervoasa mi-e dor de fete

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro