Horoscop: Cum stai cu sănătatea în 2013. Descoperă previziunile pentru zodia ta!
Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Începutul de an 2013 îi va găsi pe nativii Gemeni tonici şi dinamici. Totuşi, în aceste prime luni, veţi fi înclinaţi să vă risipiţi energia, ca şi cum ar fi inepuizabilă! Atenţie, fiţi moderaţi în toate sau este posibil să aveţi probleme de sănătate care va vor împiedica să va bucuraţi de viaţa bună.
Pentru următoarele luni, este bine să luaţi în considerare efectele benefice ale apei, tocmai pentru că elementul apă va fi vedeta, în această perioadă. Dacă suferiţi de vreo afecţiune, ar fi bine să luaţi în considerare mai întâi o talasoterapie, căci ar putea face minuni. Fie că eşti sănătos, fie că suferi de ceva în acest moment, bea multă apă între mese, dar numai puţin în timpul mesei, astfel încât să nu se dilueze sucurile gastrice.
Un moral excelent şi foarte multă energie, iată ce-i aşteaptă pe nativii Gemeni începând cu a doua jumătate a anului. În plus, dacă aveţi unele mici probleme de sănătate, le veţi aborda într-un mod foarte pozitiv şi aveţi şansa de a găsi medicul şi tratamentul bun. Aveţi, totuşi, grijă de voi, pentru că sistemul natural de apărare va fi uşor slăbit şi veţi fi mai predispuşi bolilor microbiene şi virale.
Dacă veţi face acest lucru, ultimele luni ale anului 2013 va vor găsi într-un bun echilibru şi cu un moral pe măsură. Două avantaje majore, pentru a fi în mare formă. Trebuie doar să va abţineţi tendinţei de a abuza de plăcerile mesei. Da, chiar dacă eşti, de obicei, destul de subţire, în aceste zile apreciezi atât un vin bun, cât şi o mâncare bună, şi nu poţi rezista exceselor.

  • Pop Carmen, miercuri, 02.01.2013 12:23
    sanatate, echilibru psihic

    Draga Lavinia, Pentru problemele pe care spui ca le ai, ti-as recomanda ceva care l-a pus pe picioare si pe socrul meu, care sufera si el de diabet de ani de zile. Daca esti interesata, scrie-mi la fanladys@yahoo.com.

  • STEFAN-MIHAELA, miercuri, 02.01.2013 09:56
    ce spun astrele de zodia mea -balanta in 2013

    cum voi sta cu sanatatea anul acesta

  • Lavinia, duminică, 23.12.2012 00:39
    sanatate ,echilibru psihic, iubire ,intelepciune ,crdinta ,bani ...

    Am Diabet tip1 de aprox.2ani,ma tratez cu 4/Insuline pe zi .Sunt casatorita a-2 oara in strainatate ,unde am o ingrijire mai speciala fiind Diabetka.Am un sot tare intelegator,am 2 fete in Romania pe care le ajut mult si un baiat al sotului cu care lokuim.Uneori nu-mi gasesc linistea,ma tem de moarte,obosesc repede.imi revin a 2-a zi o iau de la capat,unoeri sunt destul de nervoasa mi-e dor de fete

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro