Horoscop: Cum stai cu sănătatea în 2013. Descoperă previziunile pentru zodia ta!
Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru primele luni ale anului 2013, nativii Săgetător nu trebuie să-şi facă prea mari griji, căci vor avea o energie solidă. În unele cazuri, va trebui să vă feriţi de stres în exces. În cazul în care, după o perioadă prea intensă, trebuie să vă relaxaţi, alegeţi metode netradiţionale. Dacă suferiţi de o boală cronică, vi se va oferi, probabil, o schimbare de tratament. Consultaţi-vă cu mai mulţi specialişti, înainte de a lua o decizie.
Uranus şi Neptun, ar trebui să vă inspire pentru a practica o activitate fizica regulată. Dacă Uranus este cel care vă influenţează cel mai mult, veţi alege instinctiv un sport care să vă tonifieze. Dacă sunteţi mai sensibil la impactul lui Neptun, vă veţi orienta spre o activitate de relaxare. În ambele cazuri, vă veţi simţi foarte bine, reechilibrarea organismului armonizând şi psihicul acestor nativi.
Vara va fi puţin mai greu de suportat anul acesta, când nu veţi da pe dinafară de dinamism, dar vă puteţi baza pe o rezistenţă fizică bună, iar sistemul natural de apărare va funcţiona eficient. Cu toate acestea, dacă faci excese, s-ar putea să suferi consecinţe neplăcute. Fereşte-te în special de tulburări cauzate de excesul de colesterol.
Finalul anului 2013 îi va găsi pe nativii Săgetător cu un tonus excelent, datorită trecerii lui Marte, planeta energiei. Veţi avea rezerve puternice de energie şi capacităţi foarte bune de recuperare. Fără îndoială că veţi simţi nevoia de a face sport. Evită, însă, activităţile dure, cum ar fi sporturile de luptă violente. Exerciţiile care te ajute să te relaxezi şi fizic şi mental vor fi mult mai profitabile, pe termen lung. Mersul pe jos sau aerobicul, de exemplu, ar fi perfecte.

  • Pop Carmen, miercuri, 02.01.2013 12:23
    sanatate, echilibru psihic

    Draga Lavinia, Pentru problemele pe care spui ca le ai, ti-as recomanda ceva care l-a pus pe picioare si pe socrul meu, care sufera si el de diabet de ani de zile. Daca esti interesata, scrie-mi la fanladys@yahoo.com.

  • STEFAN-MIHAELA, miercuri, 02.01.2013 09:56
    ce spun astrele de zodia mea -balanta in 2013

    cum voi sta cu sanatatea anul acesta

  • Lavinia, duminică, 23.12.2012 00:39
    sanatate ,echilibru psihic, iubire ,intelepciune ,crdinta ,bani ...

    Am Diabet tip1 de aprox.2ani,ma tratez cu 4/Insuline pe zi .Sunt casatorita a-2 oara in strainatate ,unde am o ingrijire mai speciala fiind Diabetka.Am un sot tare intelegator,am 2 fete in Romania pe care le ajut mult si un baiat al sotului cu care lokuim.Uneori nu-mi gasesc linistea,ma tem de moarte,obosesc repede.imi revin a 2-a zi o iau de la capat,unoeri sunt destul de nervoasa mi-e dor de fete

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro