Horoscop: Cum stai cu sănătatea în 2013. Descoperă previziunile pentru zodia ta!
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Odată cu primii paşi în anul 2013, Scorpionii vor uita micile probleme de sănătate din săptămânile anterioare. Datorită unui climat astral dinamic, vă veţi găsi într-o formă fizică foarte bună. Puteţi conta, de asemenea, pe Jupiter care vă asigură o dinamică neîntreruptă. Cireaşa de pe tort se datorează Lunii care vă oferă o poftă nebună de viaţă şi veţi primi o energie electrizantă în această perioadă.
Nu vă lipseşte energia nici în lunile de primăvară! Cu toate acestea, nu întinde coardă prea mult şi nu uita să te relaxezi. Uranus, deşi vă este favorabil, ar putea să vă determine să duceţi un ritm de viaţă ameţitor, peste limitele voastre de energie. Amintiţi-vă că somnul este un remediu suveran, care vă permite să vă reîncărcaţi bateriile şi să rămâneţi în formă bună.
Totul pare să fie liniştit în sectorul sănătăţii, odată ce aţi trecut în a doua jumătate a anului. Corpul va reacţiona perfect şi veţi avea o formă fizica excelentă. Mult mai tonici decât în ultima vreme, vă reveniţi rapid, în caz de stres sau de oboseală. Dacă suferiţi de o boală de mai mult timp, tratamentul curent se va dovedi eficient.
În ultimele luni ale lui 2013, nativii Scorpion, cu Marte, maestrul energiei, şi Jupiter, planeta bunăstării, instalate acum în sectorul sănătăţii, nu veţi fi lipsiţi de vitalitate. Atenţie însă: aceste două planete formează împreună o configuraţie negativă, care poate insufla un comportament nefast sănătăţii. Aşa că, aveţi deosebită grijă la abuzurile de tot felul, mai ales la cele alimentare şi sexuale.

  • Pop Carmen, miercuri, 02.01.2013 12:23
    sanatate, echilibru psihic

    Draga Lavinia, Pentru problemele pe care spui ca le ai, ti-as recomanda ceva care l-a pus pe picioare si pe socrul meu, care sufera si el de diabet de ani de zile. Daca esti interesata, scrie-mi la fanladys@yahoo.com.

  • STEFAN-MIHAELA, miercuri, 02.01.2013 09:56
    ce spun astrele de zodia mea -balanta in 2013

    cum voi sta cu sanatatea anul acesta

  • Lavinia, duminică, 23.12.2012 00:39
    sanatate ,echilibru psihic, iubire ,intelepciune ,crdinta ,bani ...

    Am Diabet tip1 de aprox.2ani,ma tratez cu 4/Insuline pe zi .Sunt casatorita a-2 oara in strainatate ,unde am o ingrijire mai speciala fiind Diabetka.Am un sot tare intelegator,am 2 fete in Romania pe care le ajut mult si un baiat al sotului cu care lokuim.Uneori nu-mi gasesc linistea,ma tem de moarte,obosesc repede.imi revin a 2-a zi o iau de la capat,unoeri sunt destul de nervoasa mi-e dor de fete

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro