Horoscop: Cum stai cu sănătatea în 2013. Descoperă previziunile pentru zodia ta!
Taur (21 aprilie - 21 mai)

Numeroasele influenţe celeste care afectează, în primele luni ale lui 2013, semnul natal al Taurilor, vor avea, printre alte efecte pozitive, şi întărirea voastră fizică şi a echilibrului mental. Este adevărat, Marte vă poate, uneori, provoca stări de nervozitate sau faze scurte de apatie, dar imediat după ce planeta energiei îşi va relua drumul direct, ea va fi bine conectată la zodia ta. Rezultatul: un dinamism debordant, care-ţi va tăia răsuflarea!
Tonusul bun şi vitalitatea extraordinară vor fi atuurile tale şi în lunile de primăvară. În plus, un moral ridicat te ajută să te păstrezi în formă bună sau să te recuperezi mai rapid în caz de probleme de sănătate. Totodată, tulburările digestive care îţi dau bătăi de cap uneori sunt în scădere.
Şi în partea a două a anului, nativii Taur vor avea un echilibru fizic şi nervos suficient de bun. Aceia dintre voi care au avut parte de momente de oboseală sau de hipertensiune arterială, insomnie sau crampe, îşi vor recapătă sănătatea. Sistemul imunitar se va întări şi nu veţi mai avea de suferit, de data aceasta, când va veni vorba de microbi sau viruşi. Profită de această îmbunătăţire a sănătăţii pentru a trece pe o dietă specială sau pe exerciţii fizice regulate.
Acest lucru te va ajuta pe termen lung, mai ales că, în ultimele luni ale lui 2013, debordând de dinamism şi de un tonus bun, vei arăta, în plus, o rezistenţă remarcabilă. Deşi sunt semne că se vor înmulţi şi diversifica activităţile pe care le vei desfăşura, nu vei simţi oboseală. În plus, tulburările circulaţiei sângelui vor scădea semnificativ. Pot apărea supărări gastrice, poate ulcer, precum şi intoxicaţii alimentare, aşa că va trebui să te îngrijeşti.

  • Pop Carmen, miercuri, 02.01.2013 12:23
    sanatate, echilibru psihic

    Draga Lavinia, Pentru problemele pe care spui ca le ai, ti-as recomanda ceva care l-a pus pe picioare si pe socrul meu, care sufera si el de diabet de ani de zile. Daca esti interesata, scrie-mi la fanladys@yahoo.com.

  • STEFAN-MIHAELA, miercuri, 02.01.2013 09:56
    ce spun astrele de zodia mea -balanta in 2013

    cum voi sta cu sanatatea anul acesta

  • Lavinia, duminică, 23.12.2012 00:39
    sanatate ,echilibru psihic, iubire ,intelepciune ,crdinta ,bani ...

    Am Diabet tip1 de aprox.2ani,ma tratez cu 4/Insuline pe zi .Sunt casatorita a-2 oara in strainatate ,unde am o ingrijire mai speciala fiind Diabetka.Am un sot tare intelegator,am 2 fete in Romania pe care le ajut mult si un baiat al sotului cu care lokuim.Uneori nu-mi gasesc linistea,ma tem de moarte,obosesc repede.imi revin a 2-a zi o iau de la capat,unoeri sunt destul de nervoasa mi-e dor de fete

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro