DULCEATA DE ZMEURA
Dulceturi si conserve / 29.06.2013

Ingrediente

1 kg zmeura,350 gr zahar,un plic Gelfix 3;1 de la Dr.Oetker

Mod de preparare

Se trec fructele prin jet de apa si se pun in cratita la fiert.Cand au inceput sa fiarba se adauga zaharul si continutul plicului de Gelfix.Se mai lasa 5 min sa fiarba,spumandu-se.Se obtin 4 borcane.

  • Asterisc, vineri, 11.07.2014 15:18
    dulceata

    Fa dulceata fara sa o fierbi, amestecand continuu fructele si zaharul, in proportie de 1:1, cand stai la TV, pana cand in compozitie nu mai ramane nici un cristal de zahar, apoi asezata in borcane faci o sterilizareumeda, prin asezarea borcanelor in vas cu apa si fierbere 20 30 minute

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro