Ingrediente
Ingrediente pentru crustă
- 2 căni cu biscuiţi digestivi, măcinaţi
- 1/4 pachet de unt nesărat
- esenţă de vanilie
- 3 linguri cu zahăr brun sau miere de albine.
Ingrediente pentru cremă
- 2 căni cu nuci caju înmuiate 3 ore în apă
- 1 cană cu zmeură proaspătă sau congelată
- zeama de la o jumătate de lămâie
- 1/2 cană cu miere de albine sau zahăr brun
- 1/2 cană cu ulei de cocos sau de palmier
- puţină esenţă de vanilie
- puţină apă.
Mod de preparare
Biscuiţii măcinaţi se amestecă cu untul topit, esenţa de vanilie şi zahărul, după care se presează în forma pentru tort. Înainte de a aşeza crusta, tapetează tava cu puţin unt şi aşază pe fund foaie de copt. Se lasă la frigider până termini crema.
Se mixează toate ingredientele în blender până obţii o cremă omogenă. Se toarnă peste crustă şi se lasă la frigider câteva ore. Se ornează cu zmeură sau un sirop preparat din zmeură plus miere de albine.
biscuitii nu ii faci tu :))) tortul il faci tu, iar pentru a face tortul nu vei utiliza aragazul ;)
Bucataria fara foc nu poate contine biscuiti care sunt preparati la foc ,nu. Am inteles ca in prepararea acestui tort,care suna delicios de altfel, nu se foloseste focul pentru gatit doar ca se face confuzie folosind termenul fara foc. Reteta imi place, am notat-o.
Atentie! retetele vegane nu contin ingrediente de origine animala! Daca este o reteta cu unt, nu se poate numi vegana!
Se da click pe reteta si undeva in dreapta vezi print....doar printeaza.Succes.
buna imi plac ideile voastre dar nu stiu cum sa fac sa mi le copiez ?daca stie cineva sa mi trimita si mie ideea de a se copia aceste retete copioase si va MULTUMESC