Cheesecake fără coacere cu mascarpone şi dulce de leche
Desert / 27.12.2016

Ingrediente

Pentru cremă:
400 grame de mascarpone
3-4 linguri cu dulce de leche (cremă de lapte din comerţ)
puţină sare.
 
Pentru blat:
200 grame de biscuiţi digestivi (sau de care preferi)
50 de grame de unt topit.
 
Pentru ornat:
un baton Kit Kat, tăiat
fulgi de ciocolată.

 

Mod de preparare

Se pisează biscuiţii şi se amestecă cu untul topit. Se presează compoziţia într-o tavă pentru tort cu pereţii detaşabili după ce ai uns-o bine cu unt. Se lasă la frigider.
Pentru a prepara crema trebuie se amestecă mascarpone cu 3-4 linguri de dulce de leche până când obţii o cremă omogenă. Se întinde peste blat şi se lasă la rece câteva ore sau peste noapte.
Se ornează cu bucăţile de Kit Kat şi fulgii de ciocolată.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro