Chec cu banane şi bucăţi de ciocolată
Desert / 24.08.2015

Ingrediente

300 grame făină neagră
150 g zahăr (de preferat brut)
2 banane mari sau 3 mai mici
1 plic zahăr vanilinat
1 linguriță bicarbonat de sodiu
2 ouă
100 g unt 
sare
1 ciocolată amăruie

Mod de preparare

Se amestecă făina cu bicarbonatul de sodiu și un praf de sare. Separat se freacă zahărul cu untul și ouăle până se omogenizează perfect. Se pune compoziția obținută peste făină, se adaugă bananele pasate bine, și se amestecă împreună.
 
Se toarnă compoziția într-o tavă tapetată cu făină și se lasă la cuptor timp de o oră. După jumătate de oră de stat la cuptor, se pun deasupra bucăţile mici de ciocolată.
 
Poftă bună!
 
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro